Makelaar in Alkmaar

Gaat u zich vestigen in Alkmaar door middel van het kopen van een woning en u wenst daarbij begeleiding te ontvangen van een makelaar in Alkmaar dan dient u te zijn bij Gerard Vel Makelaardij. Maakt u gebruik van onze diensten als makelaardij dan ontnemen wij u zoveel mogelijk zorgen. Als makelaardij zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat verborgen gebreken tijdig ontdekt worden. Dat milieueisen voor u in de gaten worden gehouden en dat wij de zorg voor het opstellen van het voorlopig koopcontract allemaal voor onze rekening nemen.

Naast gebruikmaking van onze expertise wat betreft de verkoop van een woning kunt u ons ook inschakelen indien het gaat om de verkoop van een woning. Wij staan u op zodanige wijze bij als het gaat om de koop of verkoop van onroerend goed dat u als klant helemaal geen omkijken heeft naar de werkzaamheden die wij als makelaar in Alkmaar uitvoeren. Bij de werkzaamheden kunt u bijvoorbeeld denken aan het contact met de notaris, overname van roerende goederen en de ontbindende voorwaarden. Het zorgen dat alle partijen op één lijn staan, dat is ons streven.

Wanneer u ons inschakelt als uw makelaar in Alkmaar voor het bezichtigen van een woning dat u wilt kopen dan is het daarbij van belang dat u wordt voorzien van juiste adviezen. De bezichtiging van de woning verschaft op deze wijze de juiste informatie voor u als koper. Ook wordt er wat betreft prijs getracht een zo gunstig mogelijk resultaat te boeken. Daarnaast is het ook van belang dat eventuele nodige keuringen worden uitgevoerd. Als makelaar maken wij ook dit voor u in orde.

Als koper van een woning kunt u ook te maken krijgen met een bestemmingsplan. Als uw makelaar in Alkmaar besteden wij hier ook de nodige aandacht aan.
Een makelaar in Alkmaar nodig? Stap daarvoor vandaag nog binnen bij Gerardvel.nl.