Wonen in Italië

Bij Tweede huis Italië ben je aan het juiste adres indien het gaat om wonen in Italië. Tweede huis Italië laat namelijk in het plaatsje Umbrië maar liefst zeven prachtige villa’s bouwen. Voor de aanschaf van een woning of villa ben je dus aan het juiste adres bij Tweede huis Italië.

Voor elk te bouwen villa is er ruime aandacht besteed aan de omgeving. De bouwlocatie is namelijk op zodanige wijze uitgekozen dat olijfbomen onderdeel uitmaken van de omgeving. Aansluitend op de prachtige locatie kan er ook een keuze worden gemaakt voor een zwembad. Elke villa kan namelijk indien gewenst voorzien worden van een zwembad indien je voor wonen in Italië kiest.

Gaat het om privacy en comfort bij wonen in Italië dan wordt er door Tweede Huis Italië ook daar ruime aandacht aan besteed. Het resultaat hiervan zie je dan ook terug in de manier waarop er wordt gebouwd. Door de wijze van bouwen is privacy namelijk volledig gewaarborgd.

Om aan privacy en comfort extra waarde mee te geven heeft Tweedehuisitalië.nl ook aan nog een aantal andere praktische zaken gedacht inzake wonen in Italië. Zo gaat het om een aantal noodzakelijke luxe voorzieningen waar er geen lange reistijden voor nodig zijn. Dit wordt bewerkstelligd door binnen het resort zelf te zorgen voor voorzieningen als welnesscentra en restaurants.

Bij wonen in Italië waarbij de realisatie door Tweede Huis Italië tot stand is gekomen zijn de villa’s zodanig gebouwd dat deze voor permanente bewoning geschikt zijn. Los hiervan is het ook mogelijk de villa’s gewoon te verhuren. Indien je ervoor kiest om de villa’s te verhuren dan kan Tweede Huis Italië je al het werk dat daarmee gepaard gaat uit handen nemen.

Wonen in Italië met daarbij begeleiding van een partij met verstand van zaken? Tweede Huis Italië is je graag van dienst.