Makelaar in Capelle

Gaat u wonen in Capelle en u bent daarvoor opzoek naar een makelaar in Capelle waarbij klantgericht werken voorop staat, dan dient u te zijn bij Stapper Vastgoed. Neemt u Stapper Vastgoed in de hand dan zal ervoor worden gezorgd dat alle werkzaamheden zorgeloos worden uitgevoerd. Schakelt u ons bijvoorbeeld in voor de verkoop van uw woning, dan zullen wij er altijd voor zorgen dat er een zo hoog mogelijke prijs wordt gerealiseerd.

Als makelaar in Capelle zorgen wij ervoor dat u vanaf het begin tot aan het eind op een perfecte wijze wordt begeleid wat betreft de aan- of verkoop van uw woning. Als deskundige partij weten wij u op de juiste wijze te begeleiden zodat wensen altijd in vervulling gaan.

Als u een makelaar in Capelle in de hand neemt dan is het van belang dat er sprake dient te zijn van kwaliteit en betrouwbaarheid. Doet u zaken met Stapper Vastgoed dan zit het absoluut goed wat dit soort zaken betreft. Als makelaarskantoor is Stapper Vastgoed namelijk aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO). VBO stelt vast of een makelaarskantoor voldoet aan bepaalde normen en aan betrouwbaarheid.

Naast betrouwbaarheid en voldoen aan normen dient een makelaar die VBO-gecertificeerd is, ook te werken volgens een bepaalde gedragscode. Wanneer er niet wordt gewerkt volgens de gedragscode dan wordt er door een onafhankelijk tuchtcollege een sanctie opgelegd. Als makelaar in Capelle is Stapper Vastgoed dus ook hieraan gebonden.

Wat ook het voordeel van een VBO-gecertificeerde makelaar is, is dat kennis altijd aansluit bij de laatste ontwikkelingen. Op deze wijze bent u als opdrachtgever er zeker van dat uw makelaar in Capelle op de hoogte is van alle relevante ontwikkelingen en regelgeving als het om de aan- of verkoop van woningen gaat.

Op zoek naar een makelaar in Capelle waarbij het gaat om betrouwbaarheid. Bij Stapper Vastgoed bent u daarvoor aan het juiste adres.